Сравни цени и спести! Плащания, Цени и Промоции, Blog

  • Преди да пазарувате:
  • Гаранции
  • Срокове за доставка
  • Плащане
  • Връщане
S
S

Плащания, Цени и Промоции

Методи за плащане

За момента приемаме плащане чрез наложен платеж или по банков път.

Наложен платеж:

Можете да заплатите стоката при получаването и от куриера. Благодарение на нашите партньори Еконт Експрес, можете да отворите и видите стоката, преди да я заплатите – за да сте сигурни, че това е поръчаният от вас продукт. Разходите по връщането на стоката, при сгрешен от нас продукт, ще бъдат покрити от нас. Ако, обаче желаете да върнете стоката по ваше желание, а тя спазва описанието си, разходите по връщането ще са за ваша сметка.

По банков път:

При плащане по банков път, вашата поръчка ще бъде обработена в момента на получаване на преведената от вас сума в нашата банкова сметка.

Банковата сметка на Kolko.bg e следната:

ФлайСтарт Медия ЕООД
Банка: ОББ
IBAN: BG69UBBS80021029068330
BIC: UBBSBGSF

Сформиране на цените

Цените в Kolko.bg са крайни, с включено ДДС. Таксата за транспорта не е включена в стойността на стоката. Kolko.bg поема голям процент от стойността на доставката и за това тя в много от случаите излиза безплатна за потребителя.

Фактури

Ако имате нужда от фактура, моля свържете се с нас на info@kolko.bg , като напишете за заглавие в имейла: „ФАКТУРА“. В имейла напишете  вашето име, и номера на поръчката, за която искате фактура.

Начисляване на ДДС

Всички цени на Kolko.bg са с начислено ДДС.  Тъй като стоките са предназначени за крайни клиенти, нямаме възможност да продаваме стоки без ДДС.

Промоции и видове отстъпки

Kolko.bg организира специални отстъпки и промоционални кампании в полза на потребителите. Предлагаме различни видове отстъпки и промоции:

-       намаления на определен продукт или серия продукти

-       процентно намаление на цялата поръчка

-       подаръци в томболи и игри

-       други

Промоциите на Kolko.bg се разпространяват или на нашия официален сайт, или на нашата фейсбук група, или чрез официалния ни бюлетин. Ако сте получили информация за промоция на Kolko.bg от друг източник, има вероятност тази промоция да е невалидна.

Previous postПоръчване на стоки Next postГаранции
   © 2017 Kolko.bg. Всички права запазени. Всички други търговски марки са собственост на техните законни притежатели.