Сравни цени и спести! Духалка, конвектор или климатик. Как да се топлим през зимата., Blog

 • Преди да пазарувате:
 • Гаранции
 • Срокове за доставка
 • Плащане
 • Връщане
S
S

Духалка, конвектор или климатик. Как да се топлим през зимата.

Това как ще изберем да се топлим до голяма степен зависи от отговора на въпроса какво ще топлим и за колко време.  Отговорът на тези въпроси обикновенно са два: едни от нас търсят евтин начин да затоплят бързо малко затворено помещение за няколко часа, а други цялостни решения за отопление на дома. Ето какво се предлага на пазара

Вентилаторни печки (духалки)

Вентилаторна печка Taurus CA-2002

Вентилаторна печка Taurus CA-2002

Тези евтини решения за отопление са иделани, за да затоплите част от помещение или цяла малка стая. Изключително бързо пречупват въздуха и променят стайната температура. Съществено предимство на духалките е и техния размер – леки и компактни са за пренасяне и складиране. Повечето модели предлагат и възможност за работа като вентилатор и по този начин могат да бъдат ползвани и лятото. Цените им започват от 15 лева и достигат над 100 според производителя.

Ето няколко сполучливи моела на вентилаторни печки:

Elite AH 213

Scarlett SC-150
Taurus CA-2002

Всички духалки на пазара може да видите на kolko.bg – българската платформа за интелигентно пазаруване

Повече инфорамция за духлките как те работят и какви ексти и полезни характеристики е добре да притежават може да прочетете тук.

Конвектори

Конвектор Midea CH-2000D STAND

Конвектор Midea CH-2000D STAND

Конвекторите са по скъпи решения и са за хора, които търсят решения за отопление на средни по размер стаи. Конвекторите са по ефективни от духалките. При тях топлината се разпределя из помещението благодарение на конвекционалните потоци.  Някои конвектори са снабдени с високоскоростен вентилатор, с помоща на който конвектора бързо достига желаната температура.

Previous postКакво трябва да знаем за вентилаторните печки (духалки) Next postКакъв тип детска количка да изберем или кой тип детска количка ще е най-подходящ за нашето бебе?

Related Posts

 • Asd

  „ефтини“? абе я се научете да пишете

 • Api

  Благодаря за корекцията и всичко най :) .

   © 2017 Kolko.bg. Всички права запазени. Всички други търговски марки са собственост на техните законни притежатели.