Сравни цени и спести! Програма „Брандиран Магазин“, Страници

  • Преди да пазарувате:
  • Гаранции
  • Срокове за доставка
  • Плащане
  • Връщане
S
S

Програма „Брандиран Магазин“

istock_000011181524xsmall1Kolko.bg предлага на производителите високо ефективна среда, в която могат да увеличат своите продажби и засилят корпоративния брандинг.

Всеки месец повече от 100,000 потенциални клиенти посещават Kolko.bg и инвестират в нови продукти.  В kolko.bg производителите промотират своите продукти и услуги пред високо мотивирани купувачи, в момента, когато  търсят отговор на въпроса „Коя марка и модел да избера?“

Kolko.bg предлага гъвкави решения за управление на потребителския интерес. Платформата предоставя възможност на ограничен брой производители да се възползват от услугата „Брандиран Магазин.“ С помощта на тази услуга на Kolko.bg, посетителите  разглеждат само продуктите на любима тяхна марка. Организацията, която сме създали предпазва посетителите от загуба на ориентация, интерес или пък да изберат конкурентен продукт. Решение на производителя е кои търговци да включи в своя  „Брандиран Магазин“. Практиката показва, че допускането само на оторизирани от производителя търговци повишава доверието в марката.  Брандираният магазин в kolko.bg помага на купувачите да намерят точния за тях продукт и им носи спокойствието, че  купуват от официално одобрен търговец.

Програмата „Брандиран Магазин“ на Kolko.bg помага за подобряването на взаимоотношенията производител-търговец-клиент и спомага за увеличаване на продажбите.

4

Ако сте производител търсещ мотивирани клиенти, ясно измерими резултати и онлайн услуга, която ще повиши доверието във вашата марка, то тогава Kolko.bg е партньора, от когото имате нужда.  Брандиран магазин на Canon може да видите тук: Брандиран Магазин Canon

За повече информация, свържете се с нас на adv@kolko.bg

   © 2017 Kolko.bg. Всички права запазени. Всички други търговски марки са собственост на техните законни притежатели.