Сравни цени и спести! Най-често задавани въпроси, Страници

  • Преди да пазарувате:
  • Гаранции
  • Срокове за доставка
  • Плащане
  • Връщане
S
S

Най-често задавани въпроси

По-долу ще намерите отговори на основните въпроси, свързани с Кolko.bg.

В случай че вашият въпрос не е сред изброените, може да се свържете с нас тук.

Защо Kolko.bg?

Какво по-логично име от kolko.bg за сайт, който иска качествено да отговори на своите посетители Къде да нямерят продукти и  Колко струват? Колко е най-често задаваният търговски   въпрос, на който вече има отговор.

Онлайн магазин ли е Kolko.bg?

Въпреки приликите, Kolko.bg не може да се нарече магазин, защото не продава изложените на сайта продукти. Kolko.bg е информационна услуга, разработена за българските потребители, чиято цел е безплатно и изчерпателно да отговори на основните потребителски въпроси: „Какво ми е необходимо?“, „Къде да го намеря?“ и „Колко струва?“.

Създадохме Kolko.bg с идеята да направим верен шопинг приятел. Само си помислете като се наложи да се харчат пари, как първото нещо за което мислим е кой познат да питаме – „Ти какво си купи?“, „Доволен ли си от твоя GSM?“, „От къде го купи?“ и така нататък. Подобен тип съвети са изключително ценни и в повечето случаи ги взимаме за чиста монета. Създадохме kolko.bg, за всички които искат да питат или просто да проверят получената вече от приятели информация. Kolko.bg е с богати познания в електроника, бяла техника, компютри, GSMи, спортни уреди, козметика, обзавеждане и т.н. Kolko.bg ще ви покаже офертите на различните магазини, подредени една под друга, с посочена цена, гаранционни условия, промоционален текст, оценка на клиентите за обслужването в магазина, лизингови възможности и информация за контакти.

Щом харесате оферта, остава само да посетите избрания от вас търговец. Дали ще купите през сайта на търговеца или ще го посетите в неговия магазин, оставяме да прецените сами. Задачата на Kolko.bg е да ви информира и подпомогне в интелигентния ви избор. Всички гаранции по покупката, която сте направили, се поемат от магазина, продал стоката.

Как да намеря продуктите, който търся?

Напишете името на това, което търсите, в полето за търсене и натиснете бутона „търси“ или използвайте каталога с цветните икони от заглавната страница на Kolko.bg. Посочете категорията, която ви интересува и от предложените продукти изберете желания от вас.

Примери за търсене: LCD телевизор, MP3 плейър, хладилник и т.н.

Мога ли да сравня качествата на различни продукти?

Kolko.bg поддържа богата база от данни с технически спецификации на продукти. За да сравните показателите на два и повече продукта, е необходимо от страница 2 – Сравни – да маркирате квадратчетата пред снимките на избраните от вас модели и да натиснете бутона „сравни“.

Ето няколко добри примера за сравнение: телевизори, лаптопи , цифрови фотоапарати

Какъв е броят на магазините, които публикуват своите оферти в Kolko.bg?

Желанието на екипа на Kolko.bg е да предостави на своите посетители продуктовото портфолио на всички магазини в България.  Място в услугата имат не само он-лайн магазините, но и всеки от добре познатите ни физически търговци. Една от основните дейности на Kolko.bg е да сключва партньорски споразумения с нови магазини и по този начин да разширява възможностите за избор на своите посетители. Kolko.bg е открит за сътрудничество и ако искате да участвате със своите стоки или не намирате офертите на любим ваш магазин, моля пишете ни тук.

Какво прави Kolko.bg в случай че магазин, който участва с продукти на сайта, е некоректен към своите клиенти?

Наблюденията ни показват, че обслужването в магазините се подобрява постоянно и оплаквания от магазини, предлагащи своите продукти чрез нашата услуга са рядко явление. В случай че се наблюдава тенденция на трайно недоволство към определен магазин, обстойно ще помислим дали да продължим партньорството си с него. Това не ни ангажира като страна в спора между вас и магазина. Моля, запознайте се с потребителското споразумение на избрания от вас магазин и с това на Kolko.bg, което ясно описва ограничената отговорност на сайта.

Възможно ли е закупен продукт, за който цялата информация е получена в Kolko.bg, да бъде доставен с различни характеристики от очакваните?

Kolko.bg прави всичко възможно информацията на сайта да е коректна и идентична с тази на търговските сайтове. Въпреки това са възможни грешки заради неточна информация, подадена от магазин или техническа грешка на сайта. Ние препоръчваме на нашите посетители да проверят данните на желаната от тях покупка на сайта на търговеца. Просто натиснете бутона към магазина и Kolko.bg ще ви препрати към търговската страница. Ако съществува разлика между продукта, който сте получили и описанието на сайта на търговеца, моля свържете се директно с търговеца.

Отговорността, която Kolko.bg носи за съдържанието на сайта, е дефинирана в Потребителското споразумение, което може да прочетете тук.

Опитвам се да търся продукти, но нещо не се получава?

Ето някой основни насоки как да работите най-оптимално с търсачката на Kolko.bg

1. Формулирайте по-общо търсенето си

Пример:

Не добро търсене – LCD телевизор с цифров тунер и картина в картината

Добро търсене – LCD телевизор

2. Проверете правописа на думите за търсене

Правописните грешки са най-честата причина за лоши резултати при търсене. В случай че не сте сигурни как се пише продукт или производител, търсете с част от името, за което сте сигурни, че е вярно, измислете синоним или напишете общ термин.

Пример:

Ако търсите цифрови фотоапарати или дигитални фотоапарати, използвайте по-общото понятие фотоапарати и изберете от предложените ви отдели (лентови фотоапарати и цифрови фотоапарати).

Задължителна ли е регистрацията в Kolko.bg и какви са привилегиите, ако си регистриран?

Всеки посетител на сайта може напълно безплатно без каквато и да е регистрация да търси, сравнява и избира най-изгодните оферти на пазара. Пълната функционалност на сайта е привилегия на нашите регистрирани потребители. Регистрирайте се, станете част от Kolko обществото, и ще получите възможност да:

  • споделите своето мнение за качествата на продукти и обслужването на търговци;
  • получавате безплатни месечни бюлетини с най-горещите и актуални оферти на пазара;
  • съставяте шопинг списъци с желани от вас продукти с постоянен достъп до тях, за да следите хода на цените на поставените в списъка продукти.
  • поставяте ценови аларми за продукти, за да бъдете автоматично уведомен, ако цената на желан от вас продукт падне под определената от вас;
  • участвате в игри, платени и безплатни анкети.

Всеки, който иска да се регистрира, може да го направи тук.

Има ли начин да уведомя Kolko.bg, ако съм забелязал грешки в цените, описанието на продукти или някакъв технически проблем?

В долната част на всяка страница е поставен линк „Видяхте ли някаква грешка?“. Клик върху този линк ще отвори форма, в която ще може да ни опишете типа на грешката, която сте открили. Предварително благодарим за помощта ви да направим услугите в Kolko.bg по-добри и надеждни за нашите посетители.

Ако вече се нуждаете от формата или просто искате да видите как изглежда може да проверите тук.

   © 2017 Kolko.bg. Всички права запазени. Всички други търговски марки са собственост на техните законни притежатели.