Сравни цени и спести! OK Baby Анатомична ваничка Onda Evolution + Bars (Подкрепващи пръчки), Ванички, корита, седалки, Баня, тоалет и грижа за кожата, Бебешки продукти

  • Преди да пазарувате:
  • Гаранции
  • Срокове за доставка
  • Плащане
  • Връщане
S
S
S
S
СРАВНИ
S
S
ИЗБЕРИ

OK Baby Анатомична ваничка Onda Evolution + Bars (Подкрепващи пръчки)

Всяка рибка има нужда от своето море. Твоята рибка не е родена в морето и трябва да свикне с водата по най-безопасния и приятен начин. Още веднъж, безопасност, комфорт, практичност са на върха на проектантската философия на Okbaby. • Меката гумена седалка прави ваничката наистина уютна и абсолютно непързаляща се и в двете позиции: 0/6 месеца; 6 месеца/1 година. • С Onda Evolution детето е разположено удобно и непринудено върху трите опорни точки, две за мишниците и една за дупето. По този начин може да бъде къпано съвсем спокойно и само от един човек. • Удобният дигитален термометър, интегриран във ваничката, наблюдава в реално време температурата на водата. • Операцията по изливане на водата е улеснена от отвор с ключ. И, което не е малко, детето се...


магазин на изплащане промоция цена (с ДДС)  

myhome-bg.com


информация за магазина
01 - 11,00 лв.
Актуална цена към 17.05.2011 04:04 1
Cart  Изберете тази оферта »
от магазин myhome-bg.com
» Детайли:
5
1 Kolko.bg актуализира цените на магазини, като посочва датата и часа към които посочената цена е актуална. Въпреки че се опитваме цените да бъдат максимлано верни може да се окаже че цената в магазина е променена след тази дата.
  95,00 лв.      
         
Всяка рибка има нужда от своето море. Твоята рибка не е родена в морето и трябва да свикне с водата по най-безопасния и приятен начин. Още веднъж, безопасност, комфорт, практичност са на върха на проектантската философия на Okbaby.
Меката гумена седалка прави ваничката наистина уютна и абсолютно непързаляща се и в двете позиции: 0/6 месеца; 6 месеца/1 година.
С Onda Evolution детето е разположено удобно и непринудено върху трите опорни точки, две за мишниците и една за дупето. По този начин може да бъде къпано съвсем спокойно и само от един човек.
Удобният дигитален термометър, интегриран във ваничката, наблюдава в реално време температурата на водата.
Операцията по изливане на водата е улеснена от отвор с ключ. И, което не е малко, детето се изплаква направо във ваничката.
Благодарение на новаторските поддържащи бариери (Bars) с регулационна система, ваничката лесно може да бъде закотвена към ваната на възрастните.
Сгъваемият статив с крачета против пързаляне е ценна опция, която позволява да използвате Onda Evolution където искате; за стабилност на ваната е снабден с постелка против пързаляне. Цената със статив е: 135 лв.
* Различни цветове (При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани за наличните цветове)

Няма коментари все още.

Изпрати коментар

Black-arrow

Може да разгледате и други продукти в категорията Ванички, корита, седалки:   © 2018 Kolko.bg. Всички права запазени. Всички други търговски марки са собственост на техните законни притежатели.