Сравни цени и спести! Miro Style Класически, прави дънки за бременни, Дрехи за бременни, Дамски дрехи, Дрехи

  • Преди да пазарувате:
  • Гаранции
  • Срокове за доставка
  • Плащане
  • Връщане
S
S
S
S
СРАВНИ
S
S
ИЗБЕРИ

Miro Style Класически, прави дънки за бременни

Моделът е изработен, така че да създава максимално усещане за удобство. Има еластичен колан, който позволява на бъдещите майки да носят тези дънки до последния ден на тяхната бременност. Тъмният нюанс на денима допринася фигурата да изглежда стройна и елегантна. Дънките могат да се комбинират с обувки с ток и риза - за офис визия, с ниски мокасини, семпла блуза и аксесоари - за ежедневен тоалет, или с една от нашите екстравагантни блузи, за да сте неотразима на вечерното парти. • Състав: 98% памук + 2% еластан • Производител: Miro Style – България


магазин на изплащане промоция цена (с ДДС)  

mammawebshop.com


информация за магазина
01 - 49,90 лв.
Актуална цена към 04.10.2010 20:20 1
Cart  Изберете тази оферта »
от магазин mammawebshop.com
» Детайли:
5
1 Kolko.bg актуализира цените на магазини, като посочва датата и часа към които посочената цена е актуална. Въпреки че се опитваме цените да бъдат максимлано верни може да се окаже че цената в магазина е променена след тази дата.
         
Моделът е изработен, така че да създава максимално усещане за удобство. Има еластичен колан, който позволява на бъдещите майки да носят тези дънки до последния ден на тяхната бременност. Тъмният нюанс на денима допринася фигурата да изглежда стройна и елегантна. Дънките могат да се комбинират с обувки с ток и риза - за офис визия, с ниски мокасини, семпла блуза и аксесоари - за ежедневен тоалет, или с една от нашите екстравагантни блузи, за да сте неотразима на вечерното парти.
Състав: 98% памук + 2% еластан

Производител: Miro Style – България

Няма коментари все още.

Изпрати коментар

Black-arrow

Може да разгледате и други продукти в категорията Дрехи за бременни:   © 2018 Kolko.bg. Всички права запазени. Всички други търговски марки са собственост на техните законни притежатели.