Сравни цени и спести! Мебели TES-A Диван ЛАГУНА, Обзавеждане и мебели, Обзавеждане и декорация, Дом и градина

  • Преди да пазарувате:
  • Гаранции
  • Срокове за доставка
  • Плащане
  • Връщане
S
S
S
S
СРАВНИ
S
S
ИЗБЕРИ

Мебели TES-A Диван ЛАГУНА

Цената е за тройка с изкуствена кожа - 210см/90см/90смН • Класически диван с аристократична визия съставен от голям брой модули с възможност за разнообразни ъглови конфигурации. Вписва се добре, както в съвременни модерни интериори, така и в класически. Успешно се съчетава както с класически мебели от масивна дървесина, така и със съвременни материали, като ламинирани плоскости, стъкло, алуминий, хром и др. Диванът може да бъде изпълнен както в кожа, така и в дамаска.. Седалките на модел Лагуна са изработени от формен дунапрен с висока еластичност обвит в слой силиконова вата. Пълнежът на всички възглавници е от силиконизирана вата, която им придава мекота и гарантира възвращаемост на формата. Силиконизираната вата  е антиакарна, не съдържа токсични...


магазин на изплащане промоция цена (с ДДС)  
Съжаляваме, но нямаме информация за този продукт дали се предлага на пазара в този момент!
  676,00 лв.      
         
Цената е за тройка с изкуствена кожа - 210см/90см/90смН
Класически диван с аристократична визия съставен от голям брой модули с възможност за разнообразни ъглови конфигурации. Вписва се добре, както в съвременни модерни интериори, така и в класически. Успешно се съчетава както с класически мебели от масивна дървесина, така и със съвременни материали, като ламинирани плоскости, стъкло, алуминий, хром и др. Диванът може да бъде изпълнен както в кожа, така и в дамаска.. Седалките на модел Лагуна са изработени от формен дунапрен с висока еластичност обвит в слой силиконова вата. Пълнежът на всички възглавници е от силиконизирана вата, която им придава мекота и гарантира възвращаемост на формата. Силиконизираната вата  е антиакарна, не съдържа токсични вещества и не предизвиква алергични реакции. Механизмът за сън  е  ламелен, тройно разгъваем с дюшек от 6 см дунапрен.
 

Няма коментари все още.

Изпрати коментар

Black-arrow

Може да разгледате и други продукти в категорията Обзавеждане и мебели:   © 2018 Kolko.bg. Всички права запазени. Всички други търговски марки са собственост на техните законни притежатели.